Kelleci İlkokulu

Vizyon: Amacı olan,katılımcı,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen kendisiyle barışık,ailesi ve çevresiyle uyumlu,başkalarının haklarına saygılı,ülkesine karşı sorumlu gelişime açık,çevre bilinci yüksek,kendine güvenen,katılımcı sorgulayan,etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hemde sosyal yönden gelişmiş yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren her öğrencinin başardığı ve olanaksızlıkları yenmiş örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Biz, Kelleci İlkokulu olarak;Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,kendisine güvenen,araştıran,sorgulayan,bilim ışığında ilerleyen nesiller yetiştirmeyi kendimize öncelik kabul ederek;Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen,çevresine saygılı dürüst, milli değerlere bağlı,özgür düşünebilen,eğitim sürecine katılımcı,belirli bir amacı olan ve geleceğe güven ile bakan fertler olarak yetiştirmelerini sağlamaya çalışmakta ve bu doğrultuda planlarımızı yapmaktayız.

Başarılar: 0

Saatler: Ders Başlangıcı:09:00 Ders Bitişi :14:45
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kelleciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KELLECİ MAH. 199 CAD. NO 18/1 BABADAĞ / DENİZLİ

Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri -

Adres - KELLECİ MAH. 199 CAD. NO 18/1 BABADAĞ / DENİZLİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz ilçe merkezine 9 km il merkezine 25 km uzaklıktadır.